Shfletoni më poshtë midis

Ofertave
Rreth Nesh

Vite

18

eksperiencë

Dizajn Inteligjent dhe Vizion i Qartë,
të mbështetura nga Teknologjia e Duhur.

Ekipi ynë përbëhet nga dizajnera profesionistë, zhvillues kreativë dhe analistë marketingu me eksperiencë. Bashkëpunojmë ngushtë me klientët tanë. E shohim veten si individë të drejtërdrejtë që punojmë shumë dhe jemi të thjeshtë në bashkëveprim. Ne do ju përfshijmë në çdo hap të punës. Komunikimi ynë do të jetë i përmbledhur dhe i qartë, gjithmonë në shërbim të rritjes së cilësisë.

Shërbimet

IDENTITETI VIRTUAL DHE BRANDIMI

1

Dizajni i një Logo-je, dizajni i Identitetit dhe Brandimi, sëbashku, trupëzojnë imazhin e perceptuar të një biznesi apo produkti në publik. Krijimi i një Identiteti Virtual të arrirë mund t'i kthejë lehtësisht vizitorët në klientë.

FAQET DHE APLIKACIONET UEB

2

Zbatojmë metodologji funksionale të ekstraktimit të informacionit për të joshur angazhim efektiv të audiencës. Përqëndrohemi tek detajet, njëkohesisht duke mbajtur ritmin e teknologjive më të reja në përdorim.

INTERNET MARKETING DHE SEO

3

Një strategji e arrirë komunikimi në ueb dhe në rrjetet sociale e bën materialin Tuaj të marketingut më të lehtë dhe më të këndshëm për t'u asimiluar. Sigurojmë thjeshtësi dhe harmoni në më të mirën e tyre.

IDENTITETI VIRTUAL DHE BRANDIMI
FAQET DHE APLIKACIONET UEB
INTERNET MARKETING DHE SEO

Punët